AUTTAMINEN TEKEE HYVÄÄ!

Yhdistyksemme toiminnan perustana on antaa tukea ja apua sitä tarvitseville perheille. Perheiden tuen tarpeet vaihtelevat ja onneksi meillä on yhdistyksessä monenlaisia työmuotoja, jotta voimme tarjota juuri oikeanlaista tukea perheiden erilaisiin tilanteisiin. Tunnemme tekevämme merkityksellistä ja tärkeää työtä, mutta silti asiakkailta saatu myönteinen palaute tuntuu erityisen hyvältä. Päiväryhmä Aittistuvan ohjaajat pyysivät apua asiakkailtaan tämän blogin kirjoittamiseen. Asiakkaat saivat yhdessä miettiä mitä Aittistupa heille merkitsee ja mitä he haluaisivat kertoa päiväryhmän toiminnasta muille. Tuloksena syntyi ohessa oleva taulu. (klikkaa kuvaa suurentaaksesi)

Voidaksemme auttaa asiakkaitamme, myös yhdistyksemmekin tarvitsee apua. Yhdistyksemme rahoitus järjestyy monesta eri purosta kuten esimerkiksi kunnat ja STEA (entinen Raha-automaattiyhdistys), mutta yksi tärkeä osa yhdistyksen toimintaa mahdollistavista asioista ovat lahjoitukset. Lahjoitusten avulla voimme tarjota perheille iloa, voimavaroja ja toivoa ylläpitäviä kokemuksia ja elämyksiä välillä hyvinkin raskaaseen lapsiperheen arkeen. Lahjoitukset kertovat myös meille, että teemme muidenkin mielestä tärkeää työtä perheiden hyväksi.

Yhdistyksemme on toiminut alueella jo reilu 70 vuotta, vaikka toimintamuodot ovat ajan hengessä muuttaneetkin muotoaan. Kymenlaakson Ensi- ja turvakotiyhdistys on taas yhden suuren muutoksen keskellä. Yhdistyksemme eri toimintamuodot ovat saaneet yhteisen kodin meren rannalta, Metsolasta. Tämän suuren muuton keskellä onkin apu ja talkoohenki paikallaan, jotta pääsemme aloittamaan toimintamme elokuussa uusissa tiloissa. Me täällä Aittistuvalla olemme saaneet nauttia viimeisten toimintapäivien aikana upeasta yhteishengestä asiakkaiden halutessa auttaa ja osallistua muuttoaskareisiin yhdessä meidän työntekijöiden kanssa.

Suuret kiitokset kaikille, jotka ovat auttaneet ja tukeneet yhdistystämme niin monilla tavoilla, olette meille tärkeitä!

Aurinkoista ja leppoisaa kesää!

Marjaana Kosma, ohjaaja

Päiväryhmä Aittistupa ja isä-lapsikerho

 

 

 

 

 

Vastaa